Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

za blog

Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија

Музика: Gary Jules and Michael Andrews – Mad Worl

Видеото е во соработка и на идеја на Здружение Центар за стратегии и развој Пактис

Директен линк од видеото на You Tube: http://youtu.be/XN0ZtF_oNms

За насловот сите заслуги одат кај @darko156

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

4 Responses so far.

 1. […] Невработените млади луѓе масовно си заминуваат, лекарите, инжинерите и другите професионалци ја напуштаа Македонија во потрага по подобар живот и достоинствени услови за работа, ги оставаат македонките пасоши….Ова е дел од анимираниот филм на блогот ribaro.mk. […]

 2. […] Невработените млади луѓе масовно си заминуваат, лекарите, инжинерите и другите професионалци ја напуштаа Македонија во потрага по подобар живот и достоинствени услови за работа, ги оставаат македонките пасоши….Ова е дел од анимираниот филм на блогот ribaro.mk. […]

  • Caroline says:

   casi dos años hablaba en el blog del futuro táctil que nos espaeabr. Antes lo raro era ver algo táctil, hoy en día lo raro es ver


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива