Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Настапот на Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант, на CNN – Eye on Macedonia

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

12 Responses so far.

 1. ribaro says:

  Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 2. Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 3. Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 4. BobiYo says:

  Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 5. dzilit says:

  Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 6. Veselinka says:

  Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 7. Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 8. #mkfail за дечкото што се обидел RT @ribaro Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/TbFQz0AJ

 9. Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 10. Дамјан says:

  Влатко Ѓорчев, најдобриот македонски стендап комедијант [RibaroMK] http://t.co/MkD8Fz0l

 11. Не му е арно, дајте му шеќерче и водичка – http://t.co/cMNJoZ4l


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива