Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Третата овошка

Направив малку поинакво видео. Не само шо нема досадни ликови, туку е и тотално аполитично. За прв пат користев камера во мое видео, уствари еден дигитален фотоапарат шо го имам од 2003 г. ми заврши работа. Нешто како краток поетичен филм му доаѓа оваа форма на видео импресија. Ми се допаѓа насокава во која почнав да експериментирам.

Не знам како ќе го прочитате изгледаново, но јас сигурно изборот на третата овошка би ви го оставил вам. Но, има еден услов. Условот е да јадете леќа во пар.

Играат: Ана и Јане

Музика: музика од филмот Le fabuleux destin d’Amélie Poulain, тема: “Comptine d’Un Autre Été: L’après Midi”Composed, композитор и изведувач Yann Tiersen

Додаток: благодарение на Емил Ниами „Третата овошка“ си доби и руска верзија. спасибо Емил! – линк

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

2 Responses so far.

 1. @Karakash_MakNBA си има аватарот своја причина (http://t.co/ytB7s3jb), а штосот е дека ми е од матурска сликчето :))


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива