Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Трансформер – Обои ме

Screenshot_1

Кога Груевски ја трансформира Горде во жолто комбе, а таа му пее – Обои ме!

Линк од Јутјуб: https://youtu.be/LtbAp2mpT9c

Следете нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK

 

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива