Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

TodorOFF

TodorOFF

Или Kill Bill Vol. трипол. Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

4 Responses so far.

 1. [video RibaroMK] "TodorOFF" Kill Bill – Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство. http://t.co/7F3CSc4e

 2. Aleksandar says:

  RT @ribaro: "TodorOFF" Kill Bill – Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство. http://t.co/Y0eNX88R

 3. Ognen says:

  [video RibaroMK] "TodorOFF" Kill Bill – Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство. http://t.co/7F3CSc4e

 4. [video RibaroMK] "TodorOFF" Kill Bill – Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство. http://t.co/7F3CSc4e


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива