Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

RHCP – впечаток и отпечаток

Ех… Небаре малку беше жештината, па се придодад катастрофалната организација од Србите , а и од нашите промотори и организатори на Концертот на Пиперките, па да се отвори небото и летната олуја таман кога заврши концертот. Ај со ред ќе одам и ќе нафрлам сувопарно, зашо навистина неам концентрација после сето малтретирање. Се шпекулирашер дека  [ Read More ]

Инџија – RHCP

(клик за голема) Ќе го носам знамево утре во Инџија за RHCP. Лесно ќе го познаете по тоа чкртаниците на краците. Инаку, тука се начкрабани сите концерти што ги посетило 🙂 Очекувам пеколен концерт Бујрум околу знамево!

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива