Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

GOOGLE, please fix this error

google-translator

GOOGLE, please fix this еrror! Додаток: Google Translate од денес ( 25.08.2009г) и на Македонски јазик! Technorati tags: google, translator, error, macedonian, macedonia

Личен инфо

Некои страни едноставно (не) заслужуваат Гуглање

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива