Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

My Social Network

Milena

За овој наш вмрежен свет. Можеби ова не се рендом избрани статуси од Фејсбук, слики, твитови, но секако имаше материјал за уште 5 пати по толку клипови… Ако некој мисли дека му е нарушена приватноста, нека пиши слободно, во наредното видео ќе го нема 🙂 А зошто да не си направиш и ти “My Social  [ Read More ]

Македонија 2010 vs. Скопје 2014

FireShot capture #027 - 'YouTube - ribarotube's Channel' - www_youtube_com_user_ribarotube_feature=mhw4

Филмот кој го живееме. Клипот е на предллог на Фејсбук групата: „Македонија 2010 vs. Скопје 2014“. Сите фотографии и видео сцени се на предлог на членовите на групата, а музиката е reverse од онаа… другата. btw. влог-пост во чија реализација воопшто не уживав.

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива