КГБ – проект, Скопје 2014

grujo, koce, tinexНема сценарио. Тука сè се одвиваше онака, како што е претскажано од тројцата творци, визионери, апостоли на модерното време, во кое урбаниот хаос си го наоѓа своето место. Паско К. Никола Г.  Вангел Б. се имињата чии иницијали се врежаа во тој визионерски проект кој ќе и пркоси на…


Во влог постот се користени:
видео од ТВ A1,  фотографии од Мите Кузевски, анимација на goanimate.com/, а позајмен е  трејлерот на Stargate!