Македонија 2010 vs. Скопје 2014

Филмот кој го живееме. Клипот е на предллог на Фејсбук групата: „Македонија 2010 vs. Скопје 2014“. Сите фотографии и видео сцени се на предлог на членовите на групата, а музиката е reverse од онаа… другата.


btw. влог-пост во чија реализација воопшто не уживав.