Ти си Македонија! Проект на студентите на Р. Македонија

vs141209-001

Ти си Македонија! Проект на студентите на Република Македонија, е вторoто видео од трилогијата за студентските протести.

Ти си Македонија – проект на студентите на Република Македонија from ribaro on Vimeo.

Користени видео материјали и фотографии со дозвола од НоваТВ и Студентски Пленум.

Следи ме на Фејсбук: www.facebook.com/RibaroMK

Директен линк од видеото на Вимео: http://vimeo.com/114385305

Едит:

Видеото хостирано на Јутјуб е цензурирано. На овој линк погледнете кој стои „ин флагранти“позади цензурата: http://ribaro.mk/me-cenzuriraa/  

Директен линк од видеото на Јутјуб: http://youtu.be/P11uVKNRcNg

Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија

za blog

Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија

Музика: Gary Jules and Michael Andrews – Mad Worl

Видеото е во соработка и на идеја на Здружение Центар за стратегии и развој Пактис

Директен линк од видеото на You Tube: http://youtu.be/XN0ZtF_oNms

За насловот сите заслуги одат кај @darko156