Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Македонија 2010 vs. Скопје 2014

FireShot capture #027 - 'YouTube - ribarotube's Channel' - www_youtube_com_user_ribarotube_feature=mhw4

Филмот кој го живееме. Клипот е на предллог на Фејсбук групата: „Македонија 2010 vs. Скопје 2014“. Сите фотографии и видео сцени се на предлог на членовите на групата, а музиката е reverse од онаа… другата. btw. влог-пост во чија реализација воопшто не уживав.

КГБ – проект, Скопје 2014

grujo, koce, tinex

Нема сценарио. Тука сè се одвиваше онака, како што е претскажано од тројцата творци, визионери, апостоли на модерното време, во кое урбаниот хаос си го наоѓа своето место. Паско К. Никола Г.  Вангел Б. се имињата чии иницијали се врежаа во тој визионерски проект кој ќе и пркоси на… Во влог постот се користени: видео  [ Read More ]

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива