Слобода за Кежаровски

Слобода за Кежаровски

Видео микс од загушениот од полицијата мирен протест на новинарите, по повод пресудата од четири години и 6 месеци затвор за новинарот Томислав Кежаровски.

Користени фотографии и видео материјали од:

http://www.facebook.com/slo…
http://novatv.mk
http://a1on.mk
Неделник „Фокус”

музика: Band of Horses – The Funeral