Од Cabaret до OZ слободна за симнување

Ribaro koricaОткако Амазонските Прашуми проронаа солзи од цепачите за хартија, а воздух се помалку за цицање, на барање и под силен притисок, како на домашната, така и на меѓународната јавност, мојата книга Од Cabaret до OZ, конечно во електронски формат и слободна за симнување од сајтот на www.cc.org.mk.

Критиката вели: – Видено низ постмодернистичка призма, книгата може да ја сметаме и за структурно разграден роман или новела, а интензитетот на приказните се зголемува прогресивно низ целата книга.
Јбг. и критичарите се живи луѓе и мора од нешто да живеат.

Ако имаш 5 MB за фрлање, клик тука за да ја превземеш книгата.

Додаток: со краток осврт и на: www.metamorphosis.org.mk

www.mk.wikipedia.org