Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Дали знаеш?

ribaro---dali-znaes-1

Ова видео се роди во копродукција со Жаре – Зомбификација и неговата колумна „Како е можно“ Видеото е поставено на Окно.мк п.с. Пајаците Гуглови на тубето, мавнаа рестрикција ради безвезниот копирајт на музиката, па за тие што гледаат од: Argentina, Austria, Belgium, Chile, Colombia, Denmark, Finland, Germany, Greece, Hungary, Malaysia, Norway, Peru, Philippines, Poland, Portugal,  [ Read More ]

Медиумоманија

ribaro-mediumomanija

Таа од 1992 до денес, пак си е девојче. Не и даваат да се замоми лошите чичковци со волшебните стапчиња. А, што ни преостанува нам… Објавено и во Окно линк

Ostavete-go-mecenata-2.preview

Ви текнува на Chris Crocker и неговата Leave Britney alone!? Е, овде главна улога е нашиот Бритни – мецената семакедонски! Објавено во okno.mk – линк.

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива