Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

RHCP – впечаток и отпечаток

Ех… Небаре малку беше жештината, па се придодад катастрофалната организација од Србите , а и од нашите промотори и организатори на Концертот на Пиперките, па да се отвори небото и летната олуја таман кога заврши концертот. Ај со ред ќе одам и ќе нафрлам сувопарно, зашо навистина неам концентрација после сето малтретирање. Се шпекулирашер дека  [ Read More ]

Мојот rock friend Горан

Јануари (не ми текнува сеа датумот точно) 2005г. Концерт на REM, Белград – Сајмиште. Студи кочан, а и снеже прска од лутина. Во автобусот со кој тргнавме од Скопје идеше и еден од младиве владици (да не не сака да му го споменам името?) и шо знам, тоа ми даваше чувство на спокој?! …Хм… тоа  [ Read More ]

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива