Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Ајскрим Мен vs. Мирка

vs151228-003

Ајскрим Мен vs. Мирка. Сладолед или Жичара. Следи нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK Следи нè на Јутјуб: https://www.youtube.com/user/ribarotube

Бродо Лом

Brodo Lom

Сакам да кажам дека овој видео клип е спонзориран од „Берберско студио Виор“ и Фаланга продакшн. Наздравје стрижење!

Хјустон, имаме проблем

Хјустон, имаме проблем

Ликовите во овој Спејс шатли со име Тралаладонија, сами се одбраа за да ја претставуваат нашата вселенска мисија. Разликата помеѓу Идиократијa и Тралаладонија е од морфолошки карактер и без еволутивни влијанија. Користени фотографии: Мите Кузевски од настанот #protestiram.http://goo.gl/nPylq Аудио: Idiocracy http://goo.gl/VHHU

Ну погоди – Тераса

nu-pogodi---terasa_3

Во исчекување на падот на вториот сателит на НАСА, Волкот ѝ ја раскажува на Лоба сагата за нашата Тераса. Ќе грмне ли овој пат на вистинската локација, или стадото пак ќе ликува? Објавено и во Окно

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива