Ако немаше интернет…

Како ќе беше ако немав интернет? Споделување на ставови и изјави за тоа што значи интернетот за секој од нас. Моето „ако немаше интернет…“ преку видео клип:


Повод: 20 години од постоењето на Интернетот. Македонскиот сервис на BBC почна да пишува одредени статии, а почна со Мите. Иницијатор беше Развигор, па ја отвори Дарко, тој ме повика мене и така, како internet meme, јас им го препраќам да го шират: Фемгерила, Лавот, Киху Потру, Ненад Илина