Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Воскрес или апокалипса (Web 2.0)

Не ми е намерата да навлегувам во некаква религиозна заврзлама. Јас во основа сум практичен сонувач – оксиморон, но понекогаш знам да сонувам и прераскажам чисто практични работи. (…Хм…) можеби и не се баш само практични?!? Се работи за WEB 2.0. Прашањето е сега дали има потреба да се скептизира еден  револуционерен чекор кон светлата  [ Read More ]

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива