Бејби, Бејби, Бејби

vs160105-001

Покајанието на Бејби не е цел на овој сатиричен колаж. Намерно е изоставен делот каде Весна Бејби, не се гордее, се оградува од содржините и се покајува за периодот кога ја води емисијата „Не ми е јасно“, што одеше на ТВ Сител, и која се занимаваше со исмејување и понижување на опозицијата, а била по порачка на ДПМНЕ. Оваа сатира се занимава со…

Следи нè на фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK

Следи нè на Јутјуб: https://www.youtube.com/ribarotube