Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Објективно разочаран од постот на еден од најетаблираните (незнам дали е правиот збор?) и за мене еден од најценетите блогери кај нас Развигор, дојдов (на мое огромно задоволство) до експресна демантирачка информација на неговата „несреќна“ констатација. За што станува збор: – Довчерашната Шведска министерка за трговија  Maria Borelius, е сменета од функција. Заслугите за тоа  [ Read More ]

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива