Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Влог: Македонска убавина

macedonian beauty

Распакувана е култната сцена од American Beauty, во обид да… пс: во соработка со VIP cartoons блогот линк: Македонска убавина Technorati tags:  macedonia america beauty ubavina vlog short film ribaro македонија убавина рибаро

Блоговите се ѓубре?

Сум се степал – онака вистински, два пати. Првиот пат беше во ферка (ама здрава тепачка беше тоа и заврши со крвава усна и крвав нос) со мојот тогаш најдобар другар, а вториот пат во една така помасовна тепачка во центарот на Прилеп со епилог од зададено 5/6 бокса… Е сега јас би за првата,  [ Read More ]

МеМе book

Бајкобиограф ја зачна, а мене ме тагна – Аниа која прва зачекори каде што ниеден Македонец немаше зачекорено пред тоа. Стои до главата за слушалките од која навистина не знам зошто, Гоца секогаш се плаши: „Неговото име беше напишано со златни букви на блескавата плоча на темносивиот мрамор. Крајот на неговиот живот беше надворешно токму  [ Read More ]

Нарачан пост?

Па мме, сега ли најдоа да се тепаат во Собрание, а ги чекаме, ги чекам едно 16 години да се испокол/вa/ат и да не рајатисаат?! Шо не се степаа кога се пукаше 2001-вата, а? Замисли, тогаш не се тепаа во собранието, тогаш беа конструктивни, свесни за сериозноста на ситуацијата, молим ти се лепо. А сега  [ Read More ]

Штафета – топ 5 музички албуми

Ме снајде тоа да фатална Елена ме повикува да примам штафета за 5 мои топ албуми. И бидеќи сум ептен на трчанович (а не сакам да кварам лепо друштво)  ќе ги нафрлам без разработка,  и по една тема од албумот по мој кеф: Skin – Flashwounds Faithfulness Green Day –  American idiot Boulevard of broken  [ Read More ]

Глуп/п/ост

„Има милиони блогери низ светот. Секој со сопствен стил и глас, а сепак само некои се издвојуваат од сите. Овие топ батки се придвижувачи и тресачи на блогосферата. Кога тие зборуваат блог-светот слуша. Ова се 50-те највлијателни топ блогери и ако не сте ги знаеле еве ви шанса да ги запознаете“ – northxeast. Половината од  [ Read More ]

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива