Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија

za blog

Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија

Музика: Gary Jules and Michael Andrews – Mad Worl

Видеото е во соработка и на идеја на Здружение Центар за стратегии и развој Пактис

Директен линк од видеото на You Tube: http://youtu.be/XN0ZtF_oNms

За насловот сите заслуги одат кај @darko156