Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Свирипичинска бб.

За настаните на Кале видени низ моја диоптриа, ја анимирав и адаптирав една од најискористените сцени на легендарниот Dounfall.

За да се појави преводот, од плеерот одберете “CC”.


Што точно се случува на Свирипичинска бб. никој нема да дознае, но реата почна неподносливо да штипи. Дали Газазова ќе се налути што нема улога, колку Карло ја заслужува славата, ќе следи во наредното продолжение.

Објавено и на Окно.мк

You Tube линк.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

4 Responses so far.

 1. мое видео за настаните на Кале „Свирипичинска бб“. – http://ribaro.mk/sviripicinska-bb/ #RibaroMK #vlog

 2. Eli says:

  Свирипичинска бб. – http://ribaro.mk/sviripicinska-bb/

 3. cecko84 says:

  RT @ribaro: мое видео за настаните на Кале „Свирипичинска бб“. – http://ribaro.mk/sviripicinska-bb/ #RibaroMK #vlog

 4. #kakotoa @ribaro имал интересно клипче со име Свирипичинска ББ а ја го немам видено?! http://bit.ly/jRG6A5 ЗАКОН!


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива