Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Од пред извесно време ribaro.mk воспостави соработка со порталот Окно. Таму ќе бидат постирани видео монтажите и влоговите, a ќе бидат хостирани на мојот youtube канал.

На Окно веќе може да се погледни „Фамилијата – прва епизода“ која, како што се вели во најавата:

„Фамилијата“ е серија, каде причинско-последичните појави играат брканица, а актерите си го побркале англо-италијанско-македонскиот идентитет за сметка на добриот сарказам. Анимираниот филм Рибаро го користи адаптирајќи го врз нашите случувања сценариото од вечниот Алан Форд.Преводот намерно одбрав да е врзан преку опцијата “Adding/editing captions” што ја овозможува youtube, зашто така (преку Google Translate) е достапен на многу јазици.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео, Став

Коментирај со Фејсбук:

2 Responses so far.

 1. Соработка со Okno.mk | Ribaro MK http://ribaro.mk/sorabotka-so-okno/

 2. RT @ribaro: Соработка со Okno.mk | Ribaro MK http://ribaro.mk/sorabotka-so-okno/


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива