Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Сони и Шер?

gis4

Затоа што си се имаат еден со друг – Зоки и Горде.
музика: Sonny & Cher – “I Got You Babe”.

https://www.facebook.com/RibaroMK
http://ribaro.mk/
Видео во „соработка“ со ЏибЏаб

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива