Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Слобода за Кежаровски

Слобода за Кежаровски

Видео микс од загушениот од полицијата мирен протест на новинарите, по повод пресудата од четири години и 6 месеци затвор за новинарот Томислав Кежаровски.

Користени фотографии и видео материјали од:

http://www.facebook.com/slo…
http://novatv.mk
http://a1on.mk
Неделник „Фокус”

музика: Band of Horses – The Funeral

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео, Медиуми

Коментирај со Фејсбук:


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива