Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Remember – remember the 8-th of september

Како оваа шарада од парада, што ја викам Инуендо се најде во сценариото на Anonymous, не е тешко да се претпостави. Но, зошто броенка, побогу?

Поставено и на Окно

 

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

4 Responses so far.

 1. [RibaroMK] нов видео пост: Remember – remember the 8-th of september http://t.co/Kz5mR97 #protestiram #8ми

 2. [RibaroMK] нов видео пост: Remember – remember the 8-th of september http://t.co/Kz5mR97 #protestiram #8ми

 3. Barny says:

  [RibaroMK] нов видео пост: Remember – remember the 8-th of september http://t.co/Kz5mR97 #protestiram #8ми
  +1

 4. @ZarkoKa http://t.co/Nd3gfk2l 😀 ак не си го видел


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива