Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Погрешивме ли – #протестирам


Моето лично видување за Протестите против полициската бруталност. Искористени се и сите видео снимки испратени за поддршка на протестите, како и други снимки и фотографии.

Kомпилациското видео од сите партиципиенти кои испратија видео со поддршка за #protestiram можете да го погледните тука .

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

7 Responses so far.

 1. „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/wmcatZIl [RibaroMk] #blogmk

 2. „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/wmcatZIl [RibaroMk] #blogmk

 3. „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/wmcatZIl [RibaroMk] #blogmk

 4. „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/wmcatZIl [RibaroMk] #blogmk

 5. :| says:

  Браво, браво, браво! RT @ribaro „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/Nl94FOFR [RibaroMk] #blogmk

 6. Браво, браво, браво! RT @ribaro „Погрешивме ли?“ – мој видео подкаст за #protestiram http://t.co/Nl94FOFR [RibaroMk] #blogmk

 7. фала @vldmrk @TAtanasoska http://t.co/9Yb1tPgq #protestiram #протестирам


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива