Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа


Ви текнува на Chris Crocker и неговата Leave Britney alone!? Е, овде главна улога е нашиот Бритни – мецената семакедонски!


Објавено во okno.mk – линк.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео, Став

Коментирај со Фејсбук:

2 Responses so far.

 1. Оставете го мецената на мир! | Ribaro MK http://goo.gl/momt (за прва смена 🙂

 2. Miroslava says:

  RT @ribaro: Оставете го мецената на мир! | Ribaro MK http://goo.gl/momt (за прва смена 🙂


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива