Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Ribaro_koricaКнигата „Од Cabaret до OZ“ е првото и засега единствено мое дело.

Критиката вели:

Видено низ постмодернистичка призма, книгата може да ја сметаме и за структурно разграден роман или новела, а интензитетот на приказните се зголемува прогресивно низ целата книга. Печатеното издание го објави издавачката куќа „Аквариус пет“ во едицијата „Блог записи“.

Дигиталната верзија од книгата е објавена под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Некомерцијално 2,5 Македонија и можете слободно да ја преземето од тука.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива