Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

На овој видео клип [+/- 18], музика и текст на Lady Jelena.Petosevic, слободно можете да дркате. Моите права на оваа пародија воопшто не се воздржани.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

3 Responses so far.

 1. Никола – Македонска пародија – http://t.co/XGk8k7r2 (via @ribaro)

  • Jenelle says:

   It’s innariutifg how the banks have been bailed out and Nevada homeowners are still foreclosing daily. The fantastic deals available for people to live the condo and lifestyle are going to be tough to buy as long as the banks do not find a middle ground for financing buyers.

 2. @azazelo_s ова ќе му дојде како продолжение. а го пуштив тој одамна http://t.co/yImYpOmg не си го забележала?


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива