Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

My Social Network

За овој наш вмрежен свет. Можеби ова не се рендом избрани статуси од Фејсбук, слики, твитови, но секако имаше материјал за уште 5 пати по толку клипови…

Ако некој мисли дека му е нарушена приватноста, нека пиши слободно, во наредното видео ќе го нема 🙂

А зошто да не си направиш и ти “My Social Network”, мислам онака, како meme?

Објавено и на Окно.мк

Додаток

За видеото, со пост коментари и видувања:

„Мојата друштвена мрежа, ново видео на Рибаро“ –  it.com.mk

„За видеото_My Social Network“ – Митко Гогов – И по, тоа!

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Коментирај со Фејсбук:

10 Responses so far.

 1. RT @zuberot: RT @ribaro video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #RibaroMk | солза пуштив this is awesome! :)))

 2. RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 3. RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 4. RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 5. bome… malo me jezik hebe ali poruka je jasna… RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 6. sead93 says:

  RT @moondowner: RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 7. RT @ribaro: video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk

 8. My Social Network | Ribaro MK
  http://safe.mn/TK0

 9. Kihu Potru says:

  @ribaro >video post so naslov "My Social Network" http://bit.ly/8ZCvVr. #Ribaro.Mk [blagodarimus :D]

 10. fala na site za RT na "My Social Network" (ref: http://bit.ly/bHO91Q)


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива