Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Медиумоманија

Таа од 1992 до денес, пак си е девојче.

Не и даваат да се замоми лошите чичковци со волшебните стапчиња. А, што ни преостанува нам…


Објавено и во Окно линк

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

One Response so far.


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива