Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Сло(н)жувалка – Калабалак 2010

Видео калабалак, или калабалак на дел од видео клип артовите со кои ја одбележав 2010 година. Има и нови моменти. Го пронајдовте ли слонот во Сло(н)жувалката?


Објавено и во Окно.мк

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео, Медиуми

Коментирај со Фејсбук:

5 Responses so far.

 1. видео пост „Сло(н)жувалка – Калабалак 2010“ – http://ribaro.mk/kalabalak-2010/ #RibaroMK

 2. hemicarot says:

  RT @ribaro: Сло(н)жувалка – Калабалак 2010 http://bit.ly/f8r734

 3. RT: @ribaro: видео пост „Сло(н)жувалка – Калабалак 2010“ – http://ribaro.mk/kalabalak-2010/ #RibaroMK

 4. @hemicarot @bvelkovska фала за RT (ref: http://bit.ly/f8r734) #RibaroMK

 5. RT @ribaro: видео пост „Сло(н)жувалка – Калабалак 2010“ – http://ribaro.mk/kalabalak-2010/ #RibaroMK


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива