Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

print skrin

Како Фирерот се соочи со преодната Влада!

Пародија во соработка и на идеја на Vasko Lazarevski

Следете нè на Фејсбук: https://facebook.com/RibaroMK

Директен линк на Јутјуб: https://youtu.be/IHp3D9IiQyI

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива