Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Житието на #Жон

za post

Житието познато како „Книгата на лажгите“, е пронајдено во центарот на светот – во првата преткомора на бунарот во Паљурци. Според житието, токму #Жон е креаторот на секогаш надградената книга на лажгите: „Дивоградба во 100 жабокркори“. Житието е познато и под името – Житието на #Жон.

Она што некогаш беше Кловнот, сега и понатаму ќе е Раката, а ликовите… ех ликовите.

Директни линкови за гледање на видеото:

на YouTube: http://youtu.be/3UAzO7eOJoY

на Vimeo: http://vimeo.com/104768520

 

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:


Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива