Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

It’s Oh So Quiet – Шшш…

Оваа видео анимација е бура од тишина и поставува неколку дилеми кои се емоционално единствени. Сум заглавил на не/искажаноста на доброто духче и прашувам:
– Дали добриот дух има говорна маана и затоа е недоречен, не разбира овоземски, или навистина колаборира молчешкум мајчиниот?

Објавено во okno.mk – линк

Се обидувам да се замолчам, затоа и дијалозите се сведени на минимум. Колку и дали ќе успеам потполно да се минимализирам останува…

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео, Став

Коментирај со Фејсбук:

2 Responses so far.

 1. nov vlog post: It's Oh So Quiet | Ribaro MK http://ribaro.mk/its-oh-so-quiet/

 2. RT @ribaro: nov vlog post: It's Oh So Quiet | Ribaro MK http://ribaro.mk/its-oh-so-quiet/


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива