Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Irreversible (Опсада)


ТВ А1 во улога на Моника Белучи. Ретка можност да не му завидуваш на оној што се нашол во улогата на Моника од филмот…

Објавено и во Окно.мк

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

3 Responses so far.

 1. нов видео пост – Irreversible (Опсада) http://bit.ly/ihaNfx [Ribaro MK]

 2. мојот нов видео пост, Irreversible (Опсада) – http://ribaro.mk/irreversible/ #RibaroMK (за прва смена)

 3. ова видео е направено во време кога лажливи Иво велеше дека А1 не е цел на истрагата – декември 2010 http://is.gd/6TLAJ6 #да_потсетам


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива