Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Хјустон, имаме проблем

Ликовите во овој Спејс шатли со име Тралаладонија, сами се одбраа за да ја претставуваат нашата вселенска мисија. Разликата помеѓу Идиократијa и Тралаладонија е од морфолошки карактер и без еволутивни влијанија.

Користени фотографии: Мите Кузевски од настанот #protestiram.http://goo.gl/nPylq

Аудио: Idiocracy http://goo.gl/VHHU

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

4 Responses so far.

 1. Хјустон, имаме проблем http://t.co/GKwWmjyi [RibaroMK]

 2. Одлично! (Рибаро, соросоид низаеден!) RT @ribaro: Хјустон, имаме проблем http://t.co/ZR1zXrLo [RibaroMK]

 3. Marko says:

  Хјустон, имаме проблем http://t.co/GKwWmjyi [RibaroMK]

  • Latasha says:

   Great advice Dr Lu! Walk slowly and connect with the world, I like what you say about how your genes affect your energy level but also what you choose to do can also make an impression on your genes and body makeup so you can repogrramme yourself!


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива