Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Господин Идентитет

 

Во упатството за употреба не пишува зошто Марина Абрамовиќ сака да ви го претстави Господин Идентитет преку мојов видео перформансот, но сепак го направи тоа.

Во упатството за употреба пишува дека рокот на употреба не е втиснат во кодот на Господин Идентитет, туку дека тоа треба Ти да го направиш.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

3 Responses so far.

 1. Petar says:

  Господин Идентитет – http://t.co/ZsBuip7p

 2. vldmrk says:

  Господин Идентитет – http://t.co/NmYj6Tlo via @Ribaro | за оние што останавме

 3. [video] Господин Идентитет – http://t.co/YIPIf0Zp


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива