Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Дали знаеш?

Ова видео се роди во копродукција со Жаре – Зомбификација и неговата колумна „Како е можно“


Видеото е поставено на Окно.мк

п.с. Пајаците Гуглови на тубето, мавнаа рестрикција ради безвезниот копирајт на музиката, па за тие што гледаат од: Argentina, Austria, Belgium, Chile, Colombia, Denmark, Finland, Germany, Greece, Hungary, Malaysia, Norway, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Russia, Singapore, Sweden, Switzerland, Thailand, Venezuela, го поставив и на Vimeo.

Тука за френдли гастербајтерскиот линк. 🙂

Додаток:

Новица, во блог постот Градежниот сектор и корупцијата со еден параграф цитиран од книгата „Милјардата на дното“ ја надополнува приказната.

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Видео

Коментирај со Фејсбук:

One Response so far.

 1. @razvigor кај мене на блог пост објавен вчера има линк до колумната на Жаре http://ribaro.mk/did-you-know/. 1/2


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива