Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Да и помогнеме на Тодорка Наумоска – Димески родена 02.04.1981 од Прилеп, која боледува од Cirrhosis Hepatitis Immunogenes (автоимуан цироза на црниот дроб) и има потреба од трансплантација на црн дроб во Турција, операцијата чини 60.000 евра.

Подајте рака и подарете живот.
Со секое ваше јавување на:
077/143-314
070/143-110 и
075/143-750
донирате 100 денари, или на
жиро сметка: 300027093492568.
Ви благодариме!

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Би можело да те интересира:

Categories: Разно

Коментирај со Фејсбук:

21 Responses so far.

 1. Biljana S says:

  RT @ribaro: Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци http://t.co/oeFuyStF

 2. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/1yV1KBl2 (via @sociablesite)

 3. Aleksandra says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/1yV1KBl2 (via @sociablesite)

 4. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/r2JAe5DZ (via @sociablesite)

 5. Даме says:

  Рибару во овој пост има една грешка, таа е во жиро сметката, ова е точната жиро сметка 300027093492568

 6. Veselinka says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/B3kGJQ1V (via @sociablesite)

 7. i999y says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/N4rSJnje (via @sociablesite)

 8. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/N4rSJnje (via @sociablesite)

 9. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/B3kGJQ1V (via @sociablesite)

 10. Goran Peoski says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/N4rSJnje (via @sociablesite)

 11. edencoek says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/N4rSJnje (via @sociablesite)

 12. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/wgU18CqP (via @sociablesite)

 13. Cene says:

  Јас Донирав, а Вие??? http://t.co/F8RjQAtL (via @sociablesite)

 14. iskric says:

  Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ

 15. Јас Донирав, а Вие??? http://t.co/F8RjQAtL (via @sociablesite)

 16. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ

 17. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ

 18. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ

 19. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ

 20. Да и помогнеме на мојата пријателка Тоци – http://t.co/atRXs7SQ (via #sociablesite) http://t.co/atRXs7SQ


Sponsors

 • Лиценца

  Creative Commons License
  Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
  Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
 • Пик

 • Категории

 • Архива