Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Разно’ Category

Инџија – RHCP

(клик за голема) Ќе го носам знамево утре во Инџија за RHCP. Лесно ќе го познаете по тоа чкртаниците на краците. Инаку, тука се начкрабани сите концерти што ги посетило 🙂 Очекувам пеколен концерт Бујрум околу знамево! Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

RSS за почетници

Се помачив малку дури го поставив преводот на Македонски, но мислам дека е добар, а дали вредеше маката… ќе кажите. Оди тука за да го видиш видеото или клик на сликата. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

2.84 милијарди зелени

Good директно од The San Fernando Valley  – Porn capital of the world многу суптилно ги презентира статистиките податоци од кои се здрвува… здивот.   Дали бројката од 2.84 милијарди долари приход само од интернет порно е доволен предизвик за да ја видите Kelle Marie или пак Marie е причината за да ги видите бројките, оставам  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Ево & Луција

Еволуирана Луција:               Безвреме еволуиран Ево: Ево или Луција? Дали Ево е револуционерен махер за да ја еволуира Луција? Ваков безвремен тешко. Во функција на  критиката, решив да го зголемам интензитетот на вежби на второ ниво. Резултати очекувам до година. Единствена двојба ми е, дали прво да го еволуирам Ево или да го пуштам Мали  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Шитни фотка со SCOOPT

Не знам дали некој  има пишано, но нејсе за тие што не чуле: Ако се згоди да си на лице место кога се запалила од комшијата (со кој си скаран) куќата или ако го начекате Каролинчето како влегува во кола а притоа носи минич до п*ч  и слични екстра позитивни а богами и негативни ситуации…  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Мојот rock friend Горан

Јануари (не ми текнува сеа датумот точно) 2005г. Концерт на REM, Белград – Сајмиште. Студи кочан, а и снеже прска од лутина. Во автобусот со кој тргнавме од Скопје идеше и еден од младиве владици (да не не сака да му го споменам името?) и шо знам, тоа ми даваше чувство на спокој?! …Хм… тоа  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива