Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Видео’ Category

2014 – Македонска Одисеја

2014: macedonian odyssey

Култниот почеток од Кјубрик-кларковата “2001: A Space Odyssey”, проплакан на камерен македонски. Музиката и сите звучни ефекти искористени во ова видео (вклучително и камерните дијалози) се извадени и адаптирани  од “2001: A Space Odyssey”   Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Името, името, името…?

eu, macedonia, madonna

И името е најмалиот проблем. Ова не е пародија. Искористени се снимки од Brif.mk, од Собраниската лакрдија кога ги тепаа пратениците од опозицијата, истовремено испомешани со инспирации од спотот American life од Madonna. Овој клип е од два дела. Првиот дел е намерно сурово необработен, зашто сериозноста и случувањето во Собранието на РМ не трпи  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

TodorOFF

TodorOFF

Или Kill Bill Vol. трипол. Кунг Фу Кољо ака Дерил Хана, како му го свирка на македонското здравство. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Мавтајќи знаме

za post00000

Мавтајќи знаме! Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Вагиналка

vaginalka - Ribaro

Вагиналка е пародија на песната Слатка мала од Lady Jelena Petosevic. Од хигиенски и високодржавни причини се препорачува овој спот да се консумира со затворена уста. Вагиналка from ribaro on Vimeo. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
nikola 005

На овој видео клип [+/- 18], музика и текст на Lady Jelena.Petosevic, слободно можете да дркате. Моите права на оваа пародија воопшто не се воздржани. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива