Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Видео’ Category

Сони и Шер?

gis4

Затоа што си се имаат еден со друг – Зоки и Горде. музика: Sonny & Cher – “I Got You Babe”. https://www.facebook.com/RibaroMK http://ribaro.mk/ Видео во „соработка“ со ЏибЏаб Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Таа е премногу фанки за Зоки (+16)

vs150217-001

Линијата е жешка. Зоки е збунет. Горде со позајмено тело на Саша, а Саша е ГрејТ. А бате Саше? Бате Саше, во некое наредно видео. #ТикТакТикТак https://www.facebook.com/RibaroMK Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
vs141209-001

Ти си Македонија! Проект на студентите на Република Македонија, е вторoто видео од трилогијата за студентските протести. Ти си Македонија – проект на студентите на Република Македонија from ribaro on Vimeo. Користени видео материјали и фотографии со дозвола од НоваТВ и Студентски Пленум. Следи ме на Фејсбук: www.facebook.com/RibaroMK Директен линк од видеото на Вимео: http://vimeo.com/114385305 Едит: Видеото  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
za blog

Заминуваме! Проект на граѓаните на Република Македонија Музика: Gary Jules and Michael Andrews – Mad Worl Видеото е во соработка и на идеја на Здружение Центар за стратегии и развој Пактис Директен линк од видеото на You Tube: http://youtu.be/XN0ZtF_oNms За насловот сите заслуги одат кај @darko156 Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Житието на #Жон

za post

Житието познато како „Книгата на лажгите“, е пронајдено во центарот на светот – во првата преткомора на бунарот во Паљурци. Според житието, токму #Жон е креаторот на секогаш надградената книга на лажгите: „Дивоградба во 100 жабокркори“. Житието е познато и под името – Житието на #Жон. Она што некогаш беше Кловнот, сега и понатаму ќе  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Димитри за Саше Политико

sase politiko

Димитри за кандидатурата на Саше Политико за пратеник Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива