Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Видео’ Category

Народот знае

jpg nardot znae

Видео анимирана пародија, на говор од Грујо, после договорот од Пржино. „Народот знае да препознае…“ Линк до Јутјуб: https://youtu.be/s31Yw7AgjV4 Следете нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK/ Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Ќе се спасиме?

vs151018-001

И Катица Јанева со реакција на најновиот спот од Фамилијата. „Ќе се спасиме?“ е видео пародија на “I will survive”. Погледнете! Следи нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK Следи нè на Јутјуб: https://youtu.be/-wJs3LkRznQ   Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Брилијантини

vs151010-002

Брилијантини, видео пародија Директен линк до Јутјуб: https://youtu.be/XmoMfw7Dk5k Следете нè на : https://www.facebook.com/RibaroMK Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

17 шарени пилули

17 shareni piluli

Македонска пародија на тема – Шарене пилуле за лилуле, од Бајага и инструктори. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
Screenshot_1

Ви текнува на ТВ рекламата за Законот за кривична постапка, каде прикажуваат дека ќе тече мед и млеко во нашето Обвинителство? Ова видео е Пародија на ТВ рекламата за Законот за кривична постапка. Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Телефон

Untitled

Во видеото: – Кога чекам да речеш нешто, за да не се откажам од тебе. – Кога се чувствувам толку минорен. – Кога моите мракови индикативно ги симболизирав како црвени телефони, а ти можеш да си одбереш други и какви сакаш бабароги. – Кога се сопнувам и паѓам, зошто ти коматизирана лежиш и не даваш знаци  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива