Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Видео’ Category

КГБ – проект, Скопје 2014

grujo, koce, tinex

Нема сценарио. Тука сè се одвиваше онака, како што е претскажано од тројцата творци, визионери, апостоли на модерното време, во кое урбаниот хаос си го наоѓа своето место. Паско К. Никола Г.  Вангел Б. се имињата чии иницијали се врежаа во тој визионерски проект кој ќе и пркоси на… Во влог постот се користени: видео  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Интро

Кратко интро со досегашните влог постови Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Провоцирам Insomnia

provociram insomnia

Несоница – insomnia е целта на овој видео пост (влог пост), а провокацијата е да мотивира. Се роди случајно, после една дискусија со моите пријатели на твитер. Навикнавме да не пукаат, да не плукаат. Дозволивме да ни перат мозоци, навикнавме да се скриеме за да не провоцираме. Навикнавме за да сме како пример на добро  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Влог: Досие – Именденска б.б.

dosie imendenska

Тониќ му испраќа писмо на Премиерот со детали од евентуалното исценирано гостување во емисијата… Сценариото е обработено од повеќе аспекти и треба да ја прикаже наводната опсесивна љубов на народот спрема својот премиер. Како дошол предлогот на Тониќ во рацете на интернетџиите…? Што е превземено…? Погледни: (За превод на македонски, клик на стрелката во десниот  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Влог: Македонска убавина

macedonian beauty

Распакувана е култната сцена од American Beauty, во обид да… пс: во соработка со VIP cartoons блогот линк: Македонска убавина Technorati tags:  macedonia america beauty ubavina vlog short film ribaro македонија убавина рибаро Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Влог: Свиркај

Ете бидна. Се решив за влог. Да! Тоа е начинот на кој ќе блогирам (влогирам). Да бев јас некое умно и лично пичлаче ајде и да се испентерам пред камера, ама ваков с-урко, нцк… Затоа решив да се кријам позади разно-разни спакувани сурат ли кутии што ги зајмам од кај што ми чини по нетов.  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива