Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Видео’ Category

Шарен Роуд-трип

Screenshot_1

За потребите за спотот за песната ЗЕМЈО ЖМРОФСКА од Белизе бенд, Триото – Една јуЖна (Ана, Милена, Јане + снимателот), за 5 дена поминаа повеќе од 2 500 километри, од Шарениот Роуд-трип на релација: Прилеп-Крагуевац-Вишеград-Сараево-Мостар-Сплит-Загреб-Нови Сад-Белград-Прилеп. #Протестирам #ШаренаРеволуција Благодарност до Белизе бенд! Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Трансформер – Обои ме

Screenshot_1

Кога Груевски ја трансформира Горде во жолто комбе, а таа му пее – Обои ме! Линк од Јутјуб: https://youtu.be/LtbAp2mpT9c Следете нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK   Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
za vo post

Веќе цела деценија Грујум се бори со сопствената шизофренија. За тоа време, сите во шумата од магли сме заложници на неговата дијагноза, која континуирано произведува лудило. Ќе успее ли Смигл, да се ослободи од другиот во себе? Заминувај сега и не се враќај повеќе! Leave now and never come back! Одбери резолуција: 1080HD Следи нè  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Бејби, Бејби, Бејби

vs160105-001

Покајанието на Бејби не е цел на овој сатиричен колаж. Намерно е изоставен делот каде Весна Бејби, не се гордее, се оградува од содржините и се покајува за периодот кога ја води емисијата „Не ми е јасно“, што одеше на ТВ Сител, и која се занимаваше со исмејување и понижување на опозицијата, а била по  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Ајскрим Мен vs. Мирка

vs151228-003

Ајскрим Мен vs. Мирка. Сладолед или Жичара. Следи нè на Фејсбук: https://www.facebook.com/RibaroMK Следи нè на Јутјуб: https://www.youtube.com/user/ribarotube Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели
print skrin

Како Фирерот се соочи со преодната Влада! Пародија во соработка и на идеја на Vasko Lazarevski Следете нè на Фејсбук: https://facebook.com/RibaroMK Директен линк на Јутјуб: https://youtu.be/IHp3D9IiQyI Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели Tweet

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива