Ribaro MK

ништо не е наивно, само така изгледа

Archive for the ‘Блогосфера’ Category

Ивица се изгубил во шумата на Скопските Времиња – јавува ТајЊух Си зел задача да ја најде Марица и да ја даде на Вештицата за да си се најде не облажен подалеку од шеќерната куќа. Тргнал по чоколадната патека, која уз пат ја преполовил од лакомштилак и завршил  кај Ловџијата. Тој го пратил кај Волкот.  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Објективно разочаран од постот на еден од најетаблираните (незнам дали е правиот збор?) и за мене еден од најценетите блогери кај нас Развигор, дојдов (на мое огромно задоволство) до експресна демантирачка информација на неговата „несреќна“ констатација. За што станува збор: – Довчерашната Шведска министерка за трговија  Maria Borelius, е сменета од функција. Заслугите за тоа  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

постирано: (9 Октомври, 2006 – 05:26) Ме изнамачи текстот на ВББ дур го исчитав и излинкав вкрај и дури неко е-книже шо го беше кутричкиот препорачал, ми остана неисчитано, па ај си реков дур не сум издумал се и дур не ме подзеле и мене во машинеријана дебатска дркачка ем историска, да ви кажам на  [ Read More ]

Ви се допаѓа? Споделете го со вашите пријатели

Sponsors

  • Лиценца

    Creative Commons License
    Овој блог - дело by ribaro е лиценциран со Creative Commons Наведи извор-Некомерцијално 2.5 Macedonia License.
    Засновано врз работата на блогот: ribaro.mk.
  • Пик

  • Категории

  • Архива